Waar gaat dit blog over

Op mijn blog vind je informatie over mijn oplossingen voor de ziekte van Lyme.

Ik geef  veel tips en inzichten om te ontgiften, over de behandelingen, over voeding, lymfedrainage, lever en galblaas kuur Andreas Moritz, kurkuma en brandnetelthee, kokosolie, fysio-sport etc.

Misschien ben je ook op zoek naar antwoorden op vragen die je hebt.

Mocht je een vraag hebben met betrekking tot een bepaald onderwerp dat hier op deze site zou kunnen voorkomen, stel deze vraag dan gerust. Gebruik hiervoor eerst de zoekmachine want die wijst je binnen enkele seconden de weg op mijn site.

Wil je mij iets vragen of vertellen dan kan dat ook altijd. Gebruik hiervoor het kontakt formulier.

Op mijn blog vind je verder schilderijen en tekeningen met medium-readings, die ik maak.
Door de ziekte van Lyme heeft mijn hooggevoeligheid een enorme loop genomen en heb ik mij in de jaren van ziek zijn intuïtief veel verder kunnen ontwikkelen dan daarvoor.
Dit is een dankbaar kado en bijkomstigheid die ik heb overgehouden aan de ziekte van Lyme.

Zo is het verlies van iets dierbaars , n.l. mijn gezondheid en cognitieve vermogen enigszins “goed” te maken. Zelf zie ik deze ziekte en de omstandigheden als de belangrijkste catalysator om te veranderen en deze veranderen in leven te maken die anders niet waren doorgevoerd. Nu was er geen keuze, veranderen moest.

Het bijzondere van de ziekte van Lyme  is dat ik deze desondanks als een kado heb ervaren. Dit is met name herkenbaar voor anderen als deze  diep van binnen wel weten dat je dit niet voor niets hebt gekregen. Het is voor hun die dat ook willen en kunnen zien want het is een mooi proces waarvan veel geleerd kan worden.

Beperking kan verrijkend werken en wanneer je  niet veel meer kunt zul je je moeten overgeven aan de situatie zoals deze is en dit levert veel intro spectie op en nieuwe inzichten. Dit maakt onderdeel uit van jouw individuele groeiproces.

Al was het maar om de reden dat je zelfs in de duisterste momenten nog iets te vinden is waarvoor je dankbaar kunt zijn. Het zijn namelijk de kleine dingen die het leven de moeite waard maken en daar mogen we dankbaar voor zijn. Dus tel ook eens jouw zegeningen!

Alles van mijn blog mag gedeeld worden, mits mijn naam en de naam van mijn blog erbij worden vermeld.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Dit blog schrijf ik niet meer. Hopelijk zie ik jou ook op mijn nieuwe blog: klik hier

Advertenties