Candida en darmen

Ik heb een candida infectie in de darmen. Want door de hoeveelheid antibiotica gaat de goede darmflora stuk. Mijn darmen heb ik wel eens vaker laten spoelen (colon therapie). Iedere vooruitgang is er eentje en ik merkte telkens kleine verbeteringen in mijn lichaam op. Recent (december 2015) ben ik begonnen met het  zelf zetten van darmklysma’s ter ondersteuning van het ontgiftingsproces en het ontgiften van de lever.

Wat mij opvalt is dat antibiotica volgens mij nooit de beste keuze is, gezien wat je daarna allemaal ervoor moet doen om je lichaam weer gezond te krijgen vanwege de diverse bijwerkingen op je hele lichaam. Denk bijvoorbeeld aan een candida infectie, maar nog veel ernstiger; een schildklierontsteking die niet meer overgaat (heb ik zelf niet). Ik heb veel Lyme patiënten gesproken en hoor maar weinig positieve verhalen over het gebruik van antibiotica, want veel mensen hebben na de kuren daarna vroeg of laat toch weer met veel uiteenlopende en ernstige klachten te kampen. Er zijn wel uitzonderingen op, dus het kan wel. Het heeft veel te maken met het stadium waarop de anti-biotica wordt ingezet.

Lees hier een artikel over het bestrijden van candida door Jesse van der Velde : klik hier.

Verder deel ik hierbij een stukje uit een artikel van mijn blog over darm klysma’s:

Candida infectie ( overgrow ) is gebleken dat deze goed te behandelen is met darm- klysma’s.

“Candida is een schimmel en je kunt deze dus op deze manier goed aanpakken. Zelfs na jaren er niet van afgekomen te zijn heb ik nu opmerkelijk minder belasting van candida volgens de bio-resonantie metingen.

Daarnaast ga ik momenteel heel goed vooruit met het behandelen van Lyme & Co. Een half jaar geleden kon ik nog amper lopen en nam ik prednisolon en pijnstilling. Nu ben ik daar alweer twee maanden hiermee kunnen stoppen.

Hierbij en link naar een gratis documentaire met gratis e- book over candida een draadvormige schimmel in de darmen!!!! Candida oplossen is genezen! Ik blijf lekker daarom mijn darmen doorspoelen met de koffie klysma’s…….Echte aanrader deze film en vooral om de herkenning voor mij. Voor het bekijken van de film over Candida klik hier !!!!!!! (DOEN DOEN DOEN)”.

Het hele artikel “darm klysma’s en parasieten” is te lezen via deze link: klik hier.

Advertenties