Hoe ik de ziekte van Lyme behandeld heb

Nadat ik in 2010 en 2011 veel antibiotica heb genomen ben ik sinds 2012 al onder behandeling met bio-resonantie therapie en heb daarnaast middelen gebruikt zoals Artemisia, Japanse Duizendknoop, Kaardenbol-tinctuur om de bacterie te doden en daarnaast ook veel Chlorofyl (o.a.) om te ontgiften.

Ik ben niet zo maar in het natuurgeneeskundige circuit terecht gekomen, want geloof me; ik heb regulier alles geprobeerd wat er mogelijk was, maar werd van het kastje naar de muur gestuurd. Wat nog erger was is dat ik ook geridiculiseerd werd, want ik zou toch echt geen ziekte van Lyme hebben.
Na alles wat ik heb meegemaakt, zelfs een symposium voor artsen over de misdiagnose van de ziekte van Lyme in het A.M.C., durf ik dat gerust hier neer te schrijven.

Op het symposium werd ik uitgenodigd als voornaamste gast  en moest als voorbeeld staan voor een mis-diagnose van de ziekte van Lyme. Ik durfde toen niets meer te zeggen over het feit dat ik wel degelijk de ziekte van Lyme had, maar hier durf ik dat wel.

U kunt gerust van mij aannemen dat de medische zorg in Nederland op het gebied van de ziekte van Lyme nog lang geen goede uitkomsten biedt en dat ik op dat symposium goed voor gek stond.

Daarnaast is ontgiften erg belangrijk en ontgiften is zelfs een groot deel (50%) van het werk om beter te worden want met de gedode Lyme bacteriën in je lichaam blijf je klachten behouden zonder te ontgiften. Na een behandeling vinden er verergeringsklachten plaats; dit zijn de zogenaamde herxen,  en deze behoren bij het genezingsproces van de ziekte van Lyme. Hierbij maakt het niet uit of je met antibiotica wordt behandeld of met een natuurgeneeskundig middel. Herxen zijn en reactie op de medicatie en blijven plaatsvinden je de Lyme behandeld.

Daarnaast is het heel belangrijk om veel (bron) water drinken tot zelfs drie liter per dag. Ook is het belangrijk om in beweging te blijven ( bv. zwemmen in warm water, yoga of fysiosport). Goede voeding is een vereiste bij de ziekte van Lyme.

Ik heb intussen heel veel natuurgeneeskundige artsen bezocht en ik heb me o.a. laten behandelen door een ayurvedische arts, ortho-moleculaire artsen, bio-resonantie therapeuten, bio-photonen therapeuten, ozon therapie, acupuncturisten. De ayurvedische arts heeft mij  met name met supplementen behandeld om m.n. de toxines uit mijn lichaam weg te krijgen (ontgiften). Daarnaast is bio-resonantie de voornaamste behandeling voor mij geweest  en mijn zelf behandelingen die ik op dit blog beschrijf.

De druppels die ik ernaast neem en de behandelingen die ik erbij doe zijn allemaal gericht op het doden van de bacterie, het ondersteunen en reinigen van het lichaam. Hierdoor kon ik uiteindelijk stoppen met de middelen als prednison en ga ik heel langzaam vooruit.

Uiteindelijk word ik nu al sinds 2012  via de natuurgeneeskunde behandeld!!!! dus dat zijn al ruim 4 jaar. Daarvoor ben ik regulier behandeld vanaf 2010 dat is dus twee jaar voor onderzoek en juiste behandeling en diagnosticering.

Dat bewijst maar weer dat de ziekte van lyme, en chronische lyme eenz eer zware ziekte is die heel langzaam en zeer moeilijk te genezen is. Het herstel gaat ook al heel langzaam, vanwege zijn vele complexiteiten. Herstel is echter wel mogelijk!

Advertenties