Spoedhulp van de reiki circel voor dieren

FEEDBACK NA WEEKEND SPOEDAANVRAAG

Afgelopen jaar kreeg mijn kater allerlei klachten zoals veel drinken, miauwen als hij op de kattenbak zat, af en toe slechte stoelgang. De dierenarts deed allerlei onderzoeken maar er kon niet echt een diagnose gesteld worden.

Hij kreeg medicatie om ontlasting op gang te brengen, pijnstilling en zelfs een braakmiddel als ook een middel tegen braken. Toen dit allemaal niets hielp en ik ineens in het weekend thuis zat met een kat die ruim 7 dagen geen ontlasting meer gehad had en na alle vervelende bezoeken aan de dierenarts schoot ik erg in de stress. Ik wist me geen raad meer en besloot de Reiki Cirkel voor Dieren te kontakten om behandelingen met reiki te vragen voor Storm.

Hier werd meteen op mijn vraag gereageerd en de Cirkel begon gelijk al met het sturen van reiki voor mij en mijn kater. Zelf kon ik ook wel wat reiki gebruiken omdat ik door mijn dierenarts verzocht was onmiddellijk naar de dure spoedkliniek te gaan met mijn kat, omdat het weekend was. Ik had het geld niet en dat maakte mijn stress er niet minder op.

In nauwe samenspraak met de “cirkel” besloot ik het die dag nog aan te zien en mijn kat alles te geven wat hem gerust zou stellen. Drie maal (op drie verschillende dagen) ontvingen we Reiki van de Cirkel waarvan de energie sterk voelbaar was. Bij de eerste behandelmomenten kwam niet alleen ik zelf emotioneel tot ontlading maar ook mijn kat trok zichtbaar bij. En bij de tweede behandelings ronde herinner ik mij vooral hoe stralend van geluk mijn kat na afloop van de behandelingen erbij zat te kijken; een klein beetje alsof de hemel was opengegaan wat ook zo is als je zoveel liefde tegelijk ontvangt. Het was een heel mooi moment. Tijdens de tweede ronde Reiki (tweede dag) voelde ik ook dat de darmen van de kat zich gingen ontspannen en aan het einde van het weekend ging de kat zowaar een poep doen op de kattenbak. Dat was een waar “euforisch” moment want het was gebeurd zonder toediening van een klysma in de spoedkliniek, wat volgens de dierenarts nodig was geweest.

Na het weekend lukte het mij en liet ik mijn kat nakijken bij een nieuwe dierenarts die diagnosticeerde dat mijn kat trage darmen heeft en een spijsverteringsprobleem. Hij gaf de kat een acupunctuur behandeling en ik kreeg druppels mee naar huis waarmee hij nou behandeld wordt. Ook kreeg ik dieetadvies om naast het voer ook af en toe wat rauwe tartaar aan de kat te gaan voeren.

Storm behandeling Acupunctuur maart 2016

Kat wordt met acupunctuur behandeld en kijk er rolt  een traan uit zijn oogje. 

Wat betreft de Reiki Cirkel voor dieren; zonder hun liefdevolle ondersteuning en onmid-dellijke reactie op mijn vraag was dit niet mogelijk geweest. De drijvende kracht achter deze stichting stond steeds paraat voor mij om mee te denken wat heel hartverwarmend was en ik kon echt merken dat het welzijn van het dier voor alles op de eerste plaats kwam.
De kracht van het sturen van Reiki met meerdere mensen tegelijk maakte dat de behandelingen heel sterk waren en goed werkten.

Na veel gedoe met de kat nu dan toch met behulp van de Reiki Cirkel voor Dieren eindelijk een nieuwe richting ingeslagen met hopelijk meer welslagen in de toekomst.

Nogmaals bedankt allemaal!

Meer weten over de Reiki Circel voor Dieren?

klik hier

Over Chantal's blog

Persoonlijk Blog over de ziekte van Lyme, natuurgeneeskunde, medium schilderijen en tekeningen, spiritualiteit.
Dit bericht werd geplaatst in Dieren, Verzamelcategorie en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Spoedhulp van de reiki circel voor dieren

  1. shivatje zegt:

    Dat is een mooi verhaal.

    Aum Shanthi

  2. shivatje zegt:

    Er zouden meer mensen gebruik van kunnen maken als ze ervoor open zouden staan.

    Aum Shanthi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s