Klopt het dat Lyme-Borreliose ook psychiatrische symptomen kan veroorzaken?

In de herhaling. Deze week zal ik alle berichten die te maken hebben met psychiatrie en de ziekte van Lyme herhalen. Dat komt omdat ik zelf een behandeling bij de psychiater start. Met de ziekte van Lyme word ik niet afgekeurd. Met een psychiatrische stoornis wel. Ik doe in dit bericht en in de latere herhalingen ook een oproep tot donaties. Deze heb ik nodig om mijn behandelingen verder dit jaar te kunnen betalen. Elke donatie, groot of klein, wordt op prijs gesteld! Bedankt dat u mijn blog bezocht.

Chantal 's blog

Als je lyme patiënt bent voel je je eigenlijk automatisch geroepen om zaken over deze ziekte te delen, verhalen te vertellen en informatie uit te wisselen met andere lyme-patiënten en belangstellenden. In plaats van dat de dokters ons opvangen en verder helpen met de juiste behandelingen ontstaan er veelal via het internet een heleboel groepen met lyme fora, vriendschappen met lotgenoten e.d. die wel wat goed maken waar de wetenschap nog een heleboel steken laat vallen.
Toch is het lang niet altijd leuk om deze taak maar altijd op je schouders te moeten nemen, want het kost je ook energie en daar heb je juist weinig van. Het is heus waar zwaar en voor een gewoon doktersbezoek b.v. aan je huisarts moet je je als het ware al voorbereiden en met zoveel specifieke informatie aankomen alsof je naar een rechtzaak gaat. Ik heb er soms, hoewel ik het als mijn plicht zie…

View original post 613 woorden meer

Advertenties

Over Chantal's blog

Persoonlijk Blog over de ziekte van Lyme, natuurgeneeskunde, medium schilderijen en tekeningen, spiritualiteit.
Dit bericht werd geplaatst in Verzamelcategorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s