Toxines en neurologische ziekte

Volgens mij worden neurologische klachten en klachten als stemmingswisselingen e.d. erger als er niet voldoende gedetoxed (ontgift) wordt.

Het teveel aan toxines in je hoofd maakt dat je echt gek in je hoofd bent.

Sommigen natuurgeneeskundigen zeggen dan dat je heel veel water moet drinken, ja dat moet ook maar dat is niet genoeg.

Er zijn vele andere manieren om het detoxen te ondersteunen.
Met name na een hehandeling (b.v. met bioresonantie) kunnen de opeenhoping van de toxines wel eens tot extreme reacties (herxen) zorgen.

Zorg dus dat je goed ontgift. Bruikbaar hiervoor is om heel veel water (bronwater) drinken. Of heet water (zoek op mijn site naar : heet water kuur).
Het beste is om chlorofyl te gebruiken. Maar er zijn tal van mogelijkheden. Als jij iets weet laat het dan hieronder weten.

Je kunt in bad detoxen. Er zijn allerlei ingedrienten toe te voegen aan het badwater zoals b.v.gember en keltisch zeezout.

Detoxen kan je echter ook goed ondersteunen met een goede lymfedrainage massage. Bij een aantal fysiopraktijken zijn er lymfedrainage behandelingen te verkrijgen.Hiervoor kun je bij je huisarts een verwijzing vragen.
Het is m.n. belangrijk wanneer je merkt dat je vocht vast houdt.
Dit kun je merken aan een opgeblazen gezicht, maar ook aan het simpele feit dat je niet of nauwelijks transpireert. Dat is een probleem, want transpireren is een mechanisme van ons systeem om je afvalstoffen kwijt te raken. Lymfedrainage helpt je dus je klieren weer aan de gang te brengen zodat ze weer zelf aan de gang gaan en jij weer kunt transpireren en je het teveel aan opgeslagen afvalstoffen af gaat voeren .

Wat ook helpt is het ” schudden van je lymfen”. Dit doe je door trampoline springen. Door de op – en neerwaartse beweging (bouncen) worden je lymfen geschud en kunnen ze weer beter gaan werken. Dat betekent dat ze hun afvalstoffen gaan afscheiden, dit is waarvoor we het lymfe systeem hebben.

Trampoline springen lijkt een wat zwaardere work- out, maar je kunt het ook heel licht maken. Als je zorgt voor een plek waarbij je op de trampoline staat en je jezelf nog ergens aan kunt vast houden, kun je op de trampoline gaan staan en op en neer gaan veren. Je kunt het op zo’n manier doen dat je voeten alleen een klein stukje los komen van de trampoline, maar je kan ook volstaan met alleen op en neer veren zonder dat je voeten los komen van de trampoline. Trampoline springen is niet alleen heel gezond maar heeft als leuke bijkomstigheid dat je er speels van wordt en blij. Probeer het maar eens, het werkt echt. Je zal zien dat je er vrolijker en speels van wordt en dat werkt goed voor je humeur en dit draagt bij aan jouw zelf genezend vermogen!

Over Chantal's blog

Persoonlijk Blog over de ziekte van Lyme, natuurgeneeskunde, medium schilderijen en tekeningen, spiritualiteit.
Dit bericht werd geplaatst in Verzamelcategorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Toxines en neurologische ziekte

  1. Letty zegt:

    Wat grappig ik las over trampoline springen en Lyme en ging er op googlen, kom ik hier uit 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s