Video Dr. Richard Horowitz lyme specialist

Het lijkt aan veel mensen, vrienden, bekenden en vooral instanties voorbij te gaan, maar mensen met de ziekte van lyme lijden.Ze hebben naast een hele rij klachten ook last van neuro – psychiatrische klachten door de ziekte van lyme.

Klachten die niet overgaan door gesprekstherapie,maar die wel steeds wisselende stemmingen veroorzaken, depressie’s, autisme en psychoses. Daarom zijn ze nog geen psychiatrische patienten,al wordt dat wel vaak geopperd omdat de werkelijke oorzaak door onbruikbare testen niet gevonden wordt.
Deze klachten worden echter wel veroorzaakt door de ziekte van lyme of zijn restklachten die wellicht ook niet verbeteren met het herstel.Of dit waar is weet ik niet,want ik probeer te genezen.

Afbeelding

Dr. Horowitz behandeld ruim 27 jaar lang al lymepatienten in de US.
In zijn boek “Why can’t I get better?” beschrijft hij de behandeling van lyme patienten in zijn praktijk en de ontdekkingen die hij heeft gedaan en vooral hoe hij in zijn patienten blijft geloven en hun blijft helpen.

Chronische ziekten hebben vaak onverwerkte trauma’s ten grondslag en hiernaar moet ook gekeken worden, maar met de bacterie in je hoofd kan men vaak eigen emoties en gevoelens die elk moment weer omslaan niet meer vertrouwen. In feite weet je hierdoor niet meer wie je bent, wat het lastig maakt om nog aan evt. trauma’s te werken. Het lijkt niet samen te kunnen gaan, therapie en neuro-psychiatrische klachten.
Maar misschien kan het wel, ik onderzoek het ook, want anders zal ik het nooit weten.

Ook lijkt therapie met name nuttig om te leren omgaan met deze klachten, voor mensen die dat willen maar dan moet de therapeut wel op de hoogte zijn van de oorzaak hiervan, n.l. de ziekte van lyme. Om dit te bewerkstelligen , dat men weet wat de (chronische) ziekte van lyme is is het belangrijk hierover te praten.

Maar wat als er genezing mogelijk is vanwege de onbegrensde kracht die in jezelf zit en die onuitputtelijk is en oneindig sterk?

Een vriend stuurde mij de volgende mantra die ik ben gaan doen en die ik hier graag deel:”ik geef al mijn cellen en dna de opdracht mijn lichaam en geest te herstellen in de oorspronkelijke staat van heelheid ” dat kan je een paar weken elke dag 5 x hardop zeggen , dat zal veel voor je doen .

Please share this information and share the movie!!!!!!! 

We hebben hulp nodig en goede dokters die achter ons gaan staan!

http://m.youtube.com/watch?v=xYMezkigMWk

 

Met dank aan Els Duba voor de foto.

Advertenties

Over Chantal's blog

Persoonlijk Blog over de ziekte van Lyme, natuurgeneeskunde, medium schilderijen en tekeningen, spiritualiteit.
Dit bericht werd geplaatst in Ziekte van lyme en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Video Dr. Richard Horowitz lyme specialist

  1. shivatje zegt:

    Chantal ik wens je alle sterkte toe. Al ben ik niet thuis in de chronische lyme ziekte. Maar hoop voor jezelf dat er ooit beterschap mag komen voor je.

  2. Dank je Shivatje. Wanneer de klachten helemaal zouden kunnen overgaan lijkt me dat zeker geweldig, en ik ben blij dat jij geen chronische variant te pakken hebt. Maar er is sprake van schade bij mij, hiermee leren omgaan lijkt me nuttig en daarom ik vind het belangrijk dat men nu eindelijk eens gaat weten wat deze ziekte is. De instanties en het verkrijgen van de juiste behandelingen, zijn heel erg belangrijk voor de toekomst zodat dit voorkomen kan worden .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s