Levend bloed analyse

Als je het vermoeden hebt dat allerlei klachten voortkomen uit de ziekte van lyme, bestaat daar wel een valide testmethode voor: Een analyse van levend bloed onder een Dark Field microscoop. De meeste ziekenhuizen hebben of weten dit niet, overigens. Maar er zijn allerlei mensen in laboratoria in Nederland die dat wel kunnen testen.

Bespaar je de moeite om de gewone bloedtest te doen; die vindt niks.Op 11 juni 2012 heb ik een test laten doen. Er wordt dan gekeken in een druppel vers (levend) bloed naar bv. parasieten en bacteriën die bv. op de ziekte van lyme zouden kunnen wijzen. Er werden allerlei ingewikkelde parasieten waaronder Spirocheten en Bartonella geheten aangetroffen en niet een klein beetje.

De hoeveelheid gespuis was erg verontrustend. Eerder heb ik via bioresonantie -therapie twee keer een onderzoek laten doen. Deze testen meten lyme , maar dit zijn niet wetenschappelijk bewezen methodes maar ze wezen ook Borrelia infectie uit (ziekte van lyme) Dat is dus al drie keer een bevestiging van mijn vermoeden dat ik lyme patiënte ben en hierdoor auto-immuunsysteemachtige verschijnselen heb, maar dat is dus door de ziekte van lyme.

Ik heb dus geen auto-immuumsysteem ziekte, al lijken de symptomen van beide ziektes heel erg op elkaar.

Er wordt veel onzin geschreven en verteld over lyme. Hoe dit komt is denk ik wel eenvoudig te verklaren, nl. het is ook een zeer ingewikkelde ziekte met de nodige moeilijkheden deze te goed behandelen en weg te krijgen. Maar dat neemt niet weg dat er wel meer onderzoek naar gedaan zou moeten worden en dat artsen beter naar hun patiënten zouden kunnen gaan luisteren om hier iets over te leren. Er moet ook de juiste apparatuur aangeschaft worden om dit goed te kunnen onderzoeken.

Een hele eenvoudige en betaalbare methode hiervoor is dus een bloedanalyse test met de Darkfield microscoop. Wil je zo’n test laten uitvoeren dan betaal je daar zo rond de E90,00 voor. Vraag wel aan de therapeut of deze ervaren is met de ziekte van lyme en of hij/zij voor jou een kopie van een C.D. met de testresultaten kan maken, zodat je deze kunt laten zien bij andere therapeuten. Een goede therapeut(e) zal jou altijd de testresultaten op C.D. willen geven.

Soms kun je ook om een verslaggeving op papier vragen en dat ook krijgen. Dit is zeer bruikbaar bewijsmethode voor je artsen in het reguliere circuit. Of ze op de resultaten van de levend bloed analyse willen afgaan, is een ander verhaal. Mijn ervaring is van niet, maar dat moet je natuurlijk niet onthouden het toch aan te bieden als aanvullende informatie aan je reguliere artsen en aan instanties. Zo houd je je artsen op de hoogte van al je acties en bied je hulp aan voor de vele andere lyme patienten die nog zullen volgen in de toekomst.

Over Chantal's blog

Persoonlijk Blog over de ziekte van Lyme, natuurgeneeskunde, medium schilderijen en tekeningen, spiritualiteit.
Dit bericht werd geplaatst in Lyme natuurlijk genezen, Verzamelcategorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Levend bloed analyse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s