Hoe verwijder je dode lyme bacteriën uit je lijf?

Met behulp van cupping en acupunctuur kun je het ontgiftingsproces van de dode lyme bacteriën in je lichaam ondersteunen en soms versnellen. Dit is heel belangrijk want als ze in je lichaam blijven rondzwerven, voel je je nog steeds heel ziek en soms nog zieker.
Het doden van de lyme middels een therapie is dus nodig, maar het ontgiften is net zo belangrijk. Het komt voor dat mensen dat niet weten en dan zijn de pogingen om de bacterie te doden wel gelukt, maar blijft men met ernstige klachten rondlopen die net zo erg kunnen zijn als de lyme-symptomen. Een alternatieve therapie zoals biophotonen therapie of een tinctuur zoals kaardenbolzorgt ervoor dat de bacteriën gedood worden.
Om de dode lyme af te voeren kun je wel zelf een aantal maatregelen nemen. Het is b.v. belangrijk om * veel water te drinken en te zorgen dat je op die manier ontgift. Het nemen van hete baden, zoals ik al eerder heb beschreven met b.v. himalaya of epsom zout zijn heel erg goed.

De baden roepen koorts op, waardoor je lichaam de afvalstoffen kan afvoeren.
Neem dus een lekker heet bad, en kruip daarna ruim een uur  onder de wol.
Dit zorgt ervoor dat je kunt ontspannnen, en zo loom heerlijk zwetend je afvalstoffen kwijt raakt.
Vergeet vooral niet om hiervan te genieten, ook dat is goede therapie en hoe meer je dit doet hoe eerder dit je lichaam de kans geeft om de draad weer op te pakken.

Maar ik wil graag wel even waarschuwen. Na een behandeling voel je zeker niet altijd opgewassen tegen een intense ervaring als het nemen van een bad, want je zieke lichaam kan niet alles tegelijk aan. Als je lyme hebt is alles heel erg indrukwekkend, dus neem je tijd en overvraag jezelf niet.
De behandeling met biophotonen spoort het lichaam aan te genezen en dat kost veel energie. En dan ook nog een bad nemen, dat kost ook weer veel energie. Wees hiermee dus voorzichtig en wacht liever totdat je je sterk genoeg voelt om dit te doen. Doe je het te vroeg , dan neem je het risico je lichaam te overvragen en riskeer je weer dat je een stapje teruggaat in het herstelproces.

Ook kun je je laten cuppen.

Cupping is een goede manier om dat proces te ondersteunen en ook acupuntuur kan helpen omdat dit je energie banen in balans brengt en ook helpt je organen die eventueel beschadigd zijn door de lyme- bacterie of door de medicijnen als antibiotica weer te herstellen. Als je dit doet ervaar je tegelijkertijd ook ontspanning.

In Amsterdam kan je cupping o.a. vinden bij diverse Chinese acupunctuur centra.

Voor nu wens ik je veel succes!

Wat is cupping: http://www.ibbodycoaching.nl/massages/cupping/wat-doet-cupping.

Lees ook hoe het werkt: http://www.ibbodycoaching.nl/massages/cupping/hoe-werkt-cupping

* Veel drinken om te ontgiften noem ik tussen de twee tot drie liter water per dag. Hierbij moet je denken aan 1 liter water op 25 kg. lichaamsgewicht. Brandnetelthee, kamillethee en alle andere thee soorten zijn  ook heel goed. Uiteraard laat je frisdranken en geconcentreerd vruchtensap staan!

Over Chantal's blog

Persoonlijk Blog over de ziekte van Lyme, natuurgeneeskunde, medium schilderijen en tekeningen, spiritualiteit.
Dit bericht werd geplaatst in Lyme natuurlijk genezen, Ontgiften bij Lyme, Ziektes Algemeen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Hoe verwijder je dode lyme bacteriën uit je lijf?

  1. Pingback: Hoe verwijder je dode lyme bacteriën uit je lijf? | Ziekte van Lyme & Genezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s